«Макарони. Це прості чи складні вуглеводи»
17 вересня спеціаліст хімік- біолог з БФ «Рокада» пані Наталя разом з представниками «Ініціативної групи 60+» розглядали тему «Макарони. Це прості чи складні вуглеводи».
На сьогодні макаронні вироби користуються широкою популярністю у населення, завдяки їхній різноманітності. Вони багаті на вуглеводи і становлять 60% добового раціону дорослої людини. Засвоюючись в людині, саме вони є джерелом енергії. Головне, щоб ці вуглеводи були корисними.
Корисними для людей є макарони із твердих сортів пшениці, вони містять багатий склад мінералів і вітамінів, таких як залізо, магній, фосфор, калій, марганець і кальцій, а також вітаміни В1,В2, В9. Е та РР. Такий продукт багатий на клітковину і сприяє виведенню із організму токсинів і солей важких металів.
Після лекції відбувся майстер – клас «Картинки з макаронів своїми руками».

Комментарии
Отправить комментарий