«Макарони. Це прості чи складні вуглеводи»

 17 вересня  спеціаліст  хімік- біолог  з БФ «Рокада» пані Наталя разом з  представниками «Ініціативної групи 60+» розглядали тему «Макарони. Це прості чи складні вуглеводи».



На сьогодні  макаронні вироби  користуються широкою популярністю у населення, завдяки їхній різноманітності. Вони  багаті на вуглеводи і становлять 60% добового раціону дорослої людини. Засвоюючись в людині, саме вони є джерелом енергії. Головне, щоб ці вуглеводи були корисними.


 Корисними для людей є макарони із твердих сортів пшениці, вони містять багатий  склад мінералів і  вітамінів, таких  як залізо, магній, фосфор, калій, марганець і кальцій, а також вітаміни В1,В2, В9. Е та РР.  Такий продукт багатий на клітковину і  сприяє виведенню із організму токсинів і солей важких металів.

Після лекції відбувся майстер – клас «Картинки з макаронів своїми руками».





                       














Комментарии

Популярные сообщения