К основному контенту
Здорова їжа:технологія предків
Їжа – це не лише засіб для біологічного продовження життя. А народне харчування українців вважають культурним феноменом. Наша національна кухня – одне з надбань матеріальної культури народу, важливий її складник. І вона має свої особливості: у переліку страв і напоїв, у способах приготування, в обрядах і вживанні, у загальнонародних звичаєвих і родинних обмеженнях чи заборонах, у народних рисах і чеснотах господарів (щедрість, гостинність). Усі ми вигодувані хлібом і продуктами, вирощеними на рідній землі. Споконвічні головні вихідні продукти харчування селян: зерно, молоко, м'ясо свійських тварин і птиці, садовина і городина. Завдяки звичаям і вмінню господині їжа з них багата й різноманітна, а головне – здорова і корисна.
Запрошуємо вас відвідати нашу бібліотеку, ознайомитись з новими сучасними рецептами та порадувати смачною та корисною їжею ваших близьких.
Комментарии
Отправить комментарий